top of page
Startup Development Team

Loopbaanadvies & Omscholing

Expert Guidance

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Er is momenteel veel vraag in de markt naar online marketing expertise. Het is daarom interessant om je in dit vakgebied te verdiepen, of je nu student, young professional of al even aan het werk bent. Wij helpen je om je eigen digitale profiel op te bouwen zodat je aantrekkelijk bent voor werkgevers.

Online Influence biedt coaching, loopbaanadvies en trainingen aan voor iedereen die geïnteresseerd is een carrière in online marketing. Het vakgebied online marketing kent vele kansen en heeft een rooskleurige toekomst. Online Influence specialiseert zich in het verbinden van talent met kansen in de arbeidsmarkt.

Loopbaanadvies

Online Influence werkt veel met young professionals, waarbij loopbaanbegeleiding wordt afgestemd op individuele behoeften. Dit kan 1 sessie zijn, maar ook een traject. De deelnemer bepaalt dit zelf. De volgende stappen worden ondernomen. 

Investering: in overleg

1. Ontdek jezelf

Wat zijn jouw drijfveren en valkuilen? Waar heeft jouw pad je tot nu toe heen geleid? De focus in deze stap ligt op het krijgen van een beeld waar je goed in bent en nog belangrijker, waar jouw passie ligt.

2. Ontdek de kansen in de arbeidsmarkt

Krijg een goed overzicht van de arbeidsmarkt in online marketing. Waar liggen jouw kansen?

3. De verbinding maken

Samen bekijken we waar jouw kansen liggen, wat voor ervaring je mist, wat voor beschikbare opleidingen er zijn om je te trainen. Natuurlijk rekening houdend met elk budget. We werken aan je profiel en cv.

Het resultaat van deze gesprekken hangt af van het doel van de cliënt. Dit kan een ontwikkelplan op maat zijn, coaching om te zorgen dat de doelen ook echt behaald worden, ma​ar ook het begeleiden bij het vinden van die nieuwe baan.

Omscholing & carrièreswitch

Er bestaan vele mogelijkheden tot omscholing, zowel door zelfstudie met (gratis) online opleidingen als door intensieve betaalde trajecten. Ben je op zoek naar een opleiding, dan zie je soms door de bomen het bos niet meer vanwege de hoeveelheid aanbieders. Reviews zeggen niet alles. Bovendien is er een enorm verschil in kosten en kwaliteit. 

Wist je bijvoorbeeld dat veel gratis opleidingen niet onderdoen voor betaalde varianten?

Kies je voor een omscholing- carrièreswitch traject bij Online Influence, dan volgen we een aantal stappen. 

1) We brengen jouw competenties, drijfveren, voorkeuren en mogelijkheden in kaart

2) Samen stellen we doelen op

3) Een ontwikkelplan wordt samengesteld om je doelen te bereiken

4) Samen bepalen we welke cursussen jij zou moeten volgen om je doelen te bereiken

5) Je krijgt coaching gedurende het traject

Investering: in overleg

Loopbaanadvies & Omscholing: Service
bottom of page